Продукти за около 15-20 бр. рулца
1 бр. бутер тесто
5-6 с.л. концентрирана доматена паста
300 гр. кашкавал
300 гр. шунка
сухи риган и босилек на вкус
черен пипер
Начин на приготвяне:
Бутер тестото се разстила и се намазва с доматената паста. Поръсва се с предварително нарязаната на дребни парченца шунка и с настърган кашкавал. Добавят се малко риган, босилек и черен пипер. Бутер тестото с вече нанесената плънка се завива на руло и с остър нож се реже на рулца с дебелина около два сантиметра. Оформените рулца се поставят в тава, покрита с хартия за печене. Поръсват се с още малко кашкавал и се пекат около 20 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар