Необходими продукти:
4 бр. пилешки гърди, обезкостени и без кожа
100-150 гр. бекон или по 3 бр. ленти за всяко парче пилешко
1 крем сирене "Филаделфия" - натурално
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
сол, пипер, зехтин
Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се срязват отстрани, за да се получат продълговати парчета месо. Магданозът се накълцва на дребно и се смесва с крем сиренето и пресован чесън, подправят се със сол и пипер. Във всяко пилешко филе се поставя от сместа, отново се подправя и се завива на руло. Така оформеното руло се облича в парчетата бекон - по три на филе от всяка страна. Рулцата се поставят в намазнена със зехтин тава и се пекат около 25 мин. до златисто. Може да се гарнира с картофено пюре.
Няма коментари:
Публикуване на коментар